AHMEDZOZ
أهــ♥♥♥ــلا وسهـ♥♥♥ــلا
بك زائر منتدنا الكريم

مع تحيات إدارة المنتدي
ღ♥ღ AHMED ZOZ ღ♥ღ
˜”*°•.˜”*°•..•°*”˜.•°*”˜

AHMEDZOZ
أهــ♥♥♥ــلا وسهـ♥♥♥ــلا
بك زائر منتدنا الكريم

مع تحيات إدارة المنتدي
ღ♥ღ AHMED ZOZ ღ♥ღ
˜”*°•.˜”*°•..•°*”˜.•°*”˜

AHMEDZOZ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخولزورونا على الفيس بوك

 

 مكرونه على الطريقه الأيطاليه

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
totta
نائبة المدير
نائبة المدير
totta


انثى
أستاذ رووش
السفر
الجوزاء الكلب
عدد الرسائل : 364
العمر : 41
تاريخ التسجيل : 03/06/2008

مكرونه على الطريقه الأيطاليه Empty
مُساهمةموضوع: مكرونه على الطريقه الأيطاليه   مكرونه على الطريقه الأيطاليه Emptyالثلاثاء يونيو 02, 2009 5:21 am

bsmlah
سلام

مكرونه بالمشروم على الطريقه الأيطاليه

المقادير

نصف كيلو دجاج مخلى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

مشروم فريش او معلب

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

كيس مكرونه فرن او ودع او اسباجتي او شرايط اللي تحبوة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

زيت

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

حبة بصله كبيره

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ا علبة كريمة طبخ كبيرة (1 ليتر )
( الفرق بينها وبين كريمة الحلويات انها بدون سكر )
ولو مش عارفين تقدرو تقرو المكونات على العلبة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

مكعب مرقه دجاج

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

زيتون اسمر او اخضر يقطع لشرائح ويخلي من البزر

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فلفل رومى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

توابل حسب الرغبة ( حارة / باردة )
فلفل اسود - ملح - شطة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الطريقة

اولا تحضير المكرونه


نضع ماء في قدر لحد الغليان..ثم نضيف الزيت والملح والفلفل ثم المكرونة وعندما تنضج
بعد 10 دقائق (يفضل تحريكها بالشوكة بين فترة وأخرى حتى لا تلتصق)..
نصفيها ونغسلها بماء بارد لإزالة النشا الزائد

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ثانيا تحضير الفراخ
لازم تكون الفراخ متبله بالبصل والملح والفلفل
من الليل او قبل الطهى بساعتين على الأقل وبعدين نضع قدر كبير على النار ونضع
الزيت حتى يسخن وبعدين نضع الفراخ المتبله من قبل حتى تنضج

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبعدين نضع المشروم ومرقه الدجاج ونقلب شويه وبعدين نضع الفلفل الأخضر
والزيتون والكريمه واخيرا نضع المكرونه ونتركهم على النار لدقيقتين ويمكنكم ايضا لمن يريد
أضافة الجبن المبشور ( شيدر او مودزريلا )على الوجه عند التقديم

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبالهنا والشفا وادعولى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

فى انتظار ردودكم

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
lala
عضو جديد
عضو جديد
lala


انثى
محامي مستمع
السفر
الاسد الثور
عدد الرسائل : 63
العمر : 38
تاريخ التسجيل : 22/06/2009

مكرونه على الطريقه الأيطاليه Empty
مُساهمةموضوع: رد: مكرونه على الطريقه الأيطاليه   مكرونه على الطريقه الأيطاليه Emptyالأربعاء يوليو 01, 2009 12:59 am

gamda ya totta ana grbtha 3ayzen aklat gdeda b2a w el kabsa BEAUTY1
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
totta
نائبة المدير
نائبة المدير
totta


انثى
أستاذ رووش
السفر
الجوزاء الكلب
عدد الرسائل : 364
العمر : 41
تاريخ التسجيل : 03/06/2008

مكرونه على الطريقه الأيطاليه Empty
مُساهمةموضوع: رد: مكرونه على الطريقه الأيطاليه   مكرونه على الطريقه الأيطاليه Emptyالأربعاء يوليو 01, 2009 1:04 am

تشرفت

thnx lala 3la mrorek we mosharaktk el gamela
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مكرونه على الطريقه الأيطاليه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
AHMEDZOZ  :: ركن المـرأة :: منتدى المطبخ-
انتقل الى: